Over Mediadokter 2.0

Een samenvatting van wat er op de leukste en beste Nederlandse weblogs te vinden is. Luister naar de rubriek Mediadokter 2.0 in het radioprogramma Live uit Lloyd op Radio Rijnmond (dinsdag tussen 14.30 en 15.00 uur).

13 februari 2008

Rechtszaak van 54 miljoen dollar om verdwenen laptop


Raelyn Campbell was er ziek van dat ze bij "Best Buy", een Amerikaanse Electronicaketen, haar laptop waren kwijtgeraakt die ze voor veel geld had gekocht met een uitgebreide garantie erbij. Ze bracht hem terug voor reparatie en kon daar twee tot zes weken op wachten. Nadat ze terug kwam van een zakenreis bleek opeens niemand meer te weten waar haar laptop, met al haar gegevens erop, was gebleven.
Ze kreeg een vergoeding die niet in de buurt kwam de prijs en toen ze ook nog eens hoorde wat er kon gebeuren als haar gegevens in de verkeerde handen terecht zouden komen besloot ze groots uit te pakken met een rechtszaak die haar in theorie 54 miljoen dollar zou moeten opleveren.
"Best Buy" heeft ondertussen het bod als vergoeding ietwat verhoogd om er voor te zorgen dat de rechtszaak geen doorgang gaat vinden.
[Bron: Rechtszaak van 54 miljoen dollar om verdwenen laptop]

0 reacties: