Over Mediadokter 2.0

Een samenvatting van wat er op de leukste en beste Nederlandse weblogs te vinden is. Luister naar de rubriek Mediadokter 2.0 in het radioprogramma Live uit Lloyd op Radio Rijnmond (dinsdag tussen 14.30 en 15.00 uur).

25 juni 2008

Geheime vraag en het antwoord onmiddellijk


"Geachte Hetnet Webmail abonnee,
We zijn op dit moment voert onderhoudswerkzaamheden aan uw Hetnet.nl account. Om dit proces te voltooien moet je antwoord op dit bericht en geef uw huidige gebruikersnaam hier () en wachtwoord hier () als u de rechtmatige eigenaar van deze account. Onze Message Center zal bevestigen van uw identiteit met inbegrip van uw geheime vraag en het antwoord onmiddellijk.
De nieuwe Hetnet.nl Webmail is een snelle en lichte appliction om snel en eenvoudig toegang tot uw e-mail. Ook dit proces zal ons helpen bij het bestrijden van spam mails. Niet-top van uw wachtwoord, maakt uw e-mailadres in-actief uit onze database.
U kunt ook de bevestiging van uw e-mailadres door u aan te melden bij uw account op Hetnet.nl Webmail: https: / / webmail.hetnet.nl
OPMERKING: U stuurt een wachtwoord reset messenge in de komende zeven (7) werkdagen na onder gaan dit proces om veiligheidsredenen.
Dank u voor het gebruik van Hetnet.nl Webmail!
https: / / webmail.hetnet.nl


Aanmelden: Andrew Duffield (Operation Officer)"

[Bron: http://www.zeepvrij.nl,
Geheime vraag en het antwoord onmiddellijk.]

0 reacties: