Over Mediadokter 2.0

Een samenvatting van wat er op de leukste en beste Nederlandse weblogs te vinden is. Luister naar de rubriek Mediadokter 2.0 in het radioprogramma Live uit Lloyd op Radio Rijnmond (dinsdag tussen 14.30 en 15.00 uur).

17 september 2008

Advertising in Microsoft Office?


Advertising in Microsoft Office?

Softwaregigant Microsoft heeft plannen om in nieuwe software reclame in te bouwen. "Zo wordt de software goedkoper voor de consumenten", aldus Craig Mundi, ontwikkelings- en strategisch directeur van Microsoft. De bedoeling is om beter te concurreren met rivaal Google.
Craig Mundi heeft het afgelopen weekend een interview gehad met de Duitse krant Süddeutsche Zeitung. Daarin laat Mundi weten dat er volgens hem 3 manieren zijn om voor software te betalen. "Je kan software kopen, je kan er een abonnement op nemen of je kan er reclame laten in zitten. Sinds onze oprichting meer dan dertig jaar geleden hebben wij altijd de eerste twee wegen bewandeld. Maar als we in onze nieuwe software reclame zouden inbouwen, worden die programma's goedkoper voor de gebruikers. Voor ons zou dat een nieuw businessmodel zijn."


[Bron: http://www.dutchcowboys.nl/,
Advertising in Microsoft Office?.]

0 reacties: