Over Mediadokter 2.0

Een samenvatting van wat er op de leukste en beste Nederlandse weblogs te vinden is. Luister naar de rubriek Mediadokter 2.0 in het radioprogramma Live uit Lloyd op Radio Rijnmond (dinsdag tussen 14.30 en 15.00 uur).

15 oktober 2008

Johnny Rotten smeert 'em dik


John Lydon, a.k.a. Johnny Rotten, kent u die nog? Seks pistool uit vergane tijden. Raadde God ooit op geheel eigen wijze aan de Koningin te sparen (rentepercentage onbekend). Voor mij, als fatsoenlijk linksmens, was Rotten natuurlijk een jeugheld. Daarna puberheld. Want als je als puistige bonenstaak niet aan je trekken komt, dan kun je altijd nog het systeem neuken. Ben je toch nog een beetje van bil gegaan. Diezelfde Rotten heeft zichzelf nu behoorlijk onkies in de uitverkoop gedaan. En hoe. Want deze punkmeneer, die anarchisme zong, ademde en uitpieste, hoereert zichzelf nu uit in een televisiereclame. Een hele. sneue. televisiereclame. Voor boter. Boter(!) Nou vraag ik je... Wie heeft er hier nou boter op z'n hoofd? (/Seth)

Mockney Keith Allen (de vader van, was ooit komiek, doet nu iets met muziek) beklaagenweent Rotten's misstap op eigen wijze. Misschien moeten we Rotten hier even aan herinneren? En willen de heren van het Balthasar Gerards Kommando zich even melden? Het schijnt dat Zeeuws Meisje nog een spokesperson zoekt. Phil Collins is al bezet, naar het schijnt (heerst! alert).
[Bron: http://retecool.com,
Johnny Rotten smeert 'em dik.]

0 reacties: