Over Mediadokter 2.0

Een samenvatting van wat er op de leukste en beste Nederlandse weblogs te vinden is. Luister naar de rubriek Mediadokter 2.0 in het radioprogramma Live uit Lloyd op Radio Rijnmond (dinsdag tussen 14.30 en 15.00 uur).

24 juni 2009

Farkie - Dowload YouTube videos


Farkie - Dowload YouTube videosHet downloaden en converteren van YouTube videos is nog steeds een struggle voor heel wat mensen. Met Farkie (www.farkie.com) is dat allemaal voorbij want met deze nieuwe dowloadtool voor YouTube kan het niet eenvoudiger. Het enige wat je moet doen is de YouTube url copy en pasten naar Farkie.
Je krijgt daarbij nog de keuze naar welk formaat Farkie de video moet converteren (o.a. MP3, MP4 en HQ). Nadat de file is geconverteerd kun je hem met 1 klik downloaden. Eenvoudiger kan het niet. Farkie is dus een geweldige tool. Of Farkie echter beschikbaar blijft moeten we afwachten want je kunt er uiteraard ook copyright protected files mee downloaden. Na 3 downloads vraagt Farkie je wel te registreren, emailadres, username en een zelf te kiezen password volstaat.
[Bron: http://www.dutchcowboys.nl/,
Farkie - Dowload YouTube videos.]

0 reacties: