Over Mediadokter 2.0

Een samenvatting van wat er op de leukste en beste Nederlandse weblogs te vinden is. Luister naar de rubriek Mediadokter 2.0 in het radioprogramma Live uit Lloyd op Radio Rijnmond (dinsdag tussen 14.30 en 15.00 uur).

11 augustus 2009

Bieden op ongebruikte tickets


reicketEen fraai idee uit ons eigen land, Re-ticket.com is een soort Marktplaats voor vliegtickets. Het kan gebeuren dat je door omstandigheden je tickets niet kunt gebruiken en ook niet meer kunt inwisselen. Dan kan deze site je te hulp schieten. Het verbindt kopers en verkopers van tickets voor vliegtuig, boot, trein en bus.
De verkopers kunnen de details van de ticket direct invoeren inclusief de gewenste prijs en de duur van de veiling. Kopers kunnen bieden op de tickets en de hoogste prijs wint. Een handige manier om goedkoop een last minute vakantie te boeken? Je kunt je zoekopdrachten opslaan met een persoonlijke RSS-feed (registratie verplicht, maar gratis) en automatisch een melding krijgen als een ticket voor je gewenste reis te koop wordt aangeboden. Onder aan de homepage staat een ticketspotter met een aantal interessante veilingen die op dat moment lopen.
Check ook de handleiding hoe je op Marktplaats via RSS op de hoogte kunt blijven van koopjes.
[Bron: http://lifehacking.nl,
Bieden op ongebruikte tickets.]

0 reacties: