Over Mediadokter 2.0

Een samenvatting van wat er op de leukste en beste Nederlandse weblogs te vinden is. Luister naar de rubriek Mediadokter 2.0 in het radioprogramma Live uit Lloyd op Radio Rijnmond (dinsdag tussen 14.30 en 15.00 uur).

11 augustus 2009

Sunday Times proefmodel voor kranten


Sunday Times proefmodel voor krantenDe Britse zondagskrant Sunday Times wordt het proefmodel van Rupert Murdoch's betalende internetmodel.
In november komt News Corp, de eigenaar van o.a. de Wall Street Journal, The Sun en The Times, met een aparte nieuwssite Sundaytimes.co.uk. Het is nog niet duidelijk of die toegankelijk wordt via een abonnementsmodel of dat elk bezoek apart zal worden afgerekend.
De plannen maken deel uit van de totale ommekeer die Murdoch aankondigde in de manier waarop hij nieuws beschikbaar wil maken. ‘De tijd van gratis nieuws op internet is voorbij,' zei Rupert Murdoch, die wil dat lezers voor al zijn nieuwssites gaan betalen. Hij voegde daar aan toe dat tegen juni 2010 al de sites van zijn uitgeversconcern alleen tegen betaling te bezoeken zullen zijn.
[Bron: http://www.dutchcowboys.nl/,
Sunday Times proefmodel voor kranten.]

0 reacties: