Over Mediadokter 2.0

Een samenvatting van wat er op de leukste en beste Nederlandse weblogs te vinden is. Luister naar de rubriek Mediadokter 2.0 in het radioprogramma Live uit Lloyd op Radio Rijnmond (dinsdag tussen 14.30 en 15.00 uur).

29 oktober 2009

Google Music Search, zoeken naar alles wat met muziek te maken heeft

Het is een beetje een Google weekje weer. Een paar dagen geleden lanceerde de zoekmachine al Social Search (informatie uit je sociale netwerken in de normale zoekresultaten), gisteren het nieuws dat Google de concurrentie aan gaat met TomTom met Google Maps Navigation in Android en vanavond hebben we een meeting met het Google Wave team. Nu nog even tussendoor de lancering van Google Music Search. Het tempo ligt duidelijk heel erg hoog bij het ontwikkelteam van Google.
Google Music Search laat zich eenvoudig vertalen en is precies wat de naam zegt. Vanaf nu kun je zoeken in Google op alles wat met muziek te maken heeft. Van artiesten tot aan songs maar ook een simpele regel uit een liedje zelf geeft je al de nodige informatie. In de onderstaande video krijg je in 1.36 min. alle informatie. Om te zien wie met Google samenwerken is er deze landingspagina. Well done Google, what's next!
[Bron: http://www.dutchcowboys.nl/,
Google Music Search, zoeken naar alles wat met muziek te maken heeft.]

0 reacties: