Over Mediadokter 2.0

Een samenvatting van wat er op de leukste en beste Nederlandse weblogs te vinden is. Luister naar de rubriek Mediadokter 2.0 in het radioprogramma Live uit Lloyd op Radio Rijnmond (dinsdag tussen 14.30 en 15.00 uur).

17 november 2009

Na smsparking nu ook Internetparking

Na smsparking nu ook InternetparkingIn juli 2008 kwam smsparking.nl als eerste met een SMS-parkeerdienst. Dit was toen de volgende stap in mobiel betalen. Hierna volgde als snel Yellobrick met een zelfde dienst. Beide hebben een sterke positie ingenomen in betaald parkeren.
Maar voortaan kun je ook via internet parkeergeld betalen. Internetparking is een nieuwe dienst van SMSparking en is speciaal bedoeld voor klanten van SMSparking die ook voor hun bezoek, via internet betaald parkeren kunnen regelen. Internet parkeren werkt hetzelfde als SMS parkeren, alleen is het niet gekoppeld aan een telefoonnummer. Hierin staan tijdsbesparing, gemak en de nieuwe technologie om dingen simpeler te maken centraal.
Het internet parkeren werkt alsvolgt: Je geeft via de website het kenteken van de bezoeker in en de nummer van de parkeerpaal en de auto staat betaald geparkeerd. Op die manier kun jij dus zelf de kosten betalen voor het parkeren van je bezoek. Zowel aan,-als afmelden werken via internet en je betaald niet meer dan de duur dan je daadwerkelijk geparkeerd staat.
[Bron: http://www.dutchcowboys.nl/,
Na smsparking nu ook Internetparking.]

0 reacties: