Over Mediadokter 2.0

Een samenvatting van wat er op de leukste en beste Nederlandse weblogs te vinden is. Luister naar de rubriek Mediadokter 2.0 in het radioprogramma Live uit Lloyd op Radio Rijnmond (dinsdag tussen 14.30 en 15.00 uur).

15 december 2009

Getuige zorgt dat huwelijksbed Twittert tijdens seks

Twitter wordt steeds creatiever gebruikt. Zagen we hier al dat het de manier is om aan een snelle web 2.0 baan te komen blijk je het ook nog te kunnen gebruiken om de seksuele escapades van twee net getrouwden geliefden bij te kunnen houden. De getuige van de man had een drukgevoelige sensor op het bed aangebracht die zijn bevindingen naar het speciaal daarvoor aangemaakt twitteraccount doorstuurde. De eerste keer was het liefdesspel van korte duur en duurde het geheel maar drie minuten. Achteraf bleek het bed door middel van springen ingewerkt te worden door het stelletje. De tweede keer duurde het seksgebeuren 22 minuten. Alles keurig bijgehouden op twitter.
De getuige was zelf het slachtoffer van een grap tijdens zijn huwelijk dus hij vond wel dat hij een soort van revanche verdient had.
[Bron: http://www.dezekerweter.com/,
Getuige zorgt dat huwelijksbed Twittert tijdens seks.]

0 reacties: