Over Mediadokter 2.0

Een samenvatting van wat er op de leukste en beste Nederlandse weblogs te vinden is. Luister naar de rubriek Mediadokter 2.0 in het radioprogramma Live uit Lloyd op Radio Rijnmond (dinsdag tussen 14.30 en 15.00 uur).

29 maart 2010

De toekomst van publiceren

Amerikaanse uitgeverij Penguin heeft zo zijn eigen idee over de huidige generatie media-consumenten. In onderstaande video geven zij hun visie op de "short-attention culture" en de verplaatsingen die plaats vinden op het gebied van content aanbieden. Een mooi stukje commentaar, dat pas volledig tot zijn recht komt als je de video in zijn geheel bekijkt:
De video is een creatie van filmmaakster Zoe Uffindell van het productiebedrijf Khaki Films. Zij bedacht de video in opdracht van het Britse DK Marketing, die hem vervolgens voor het eerst toonde op een door hen geinitieerd evenement. Uffindell: "We took inspiration from a film we had seen on YouTube called "The Lost Generation" and suggested this might work as a treatment for the DK film, which we called "The End of Publishing"."
[Bron: http://www.dutchcowboys.nl/,
De toekomst van publiceren.]

0 reacties: