Over Mediadokter 2.0

Een samenvatting van wat er op de leukste en beste Nederlandse weblogs te vinden is. Luister naar de rubriek Mediadokter 2.0 in het radioprogramma Live uit Lloyd op Radio Rijnmond (dinsdag tussen 14.30 en 15.00 uur).

16 maart 2010

Google Reader Play, net iets anders

Google Reader Play, net iets andersVandaag komt Google met wat zij zelf omschrijven als iets totaal anders “And now for something completely different” uit de keuken van Google Reader. Het nieuwe product Google Reader Play plaatst door jouw aanbevolen artikelen op één plaats in een nieuwe omgeving.
Populaire artikelen uit Google Reader (text, foto’s en video’s) worden in Google Reader Play achter elkaar in een soort filmstrip geplaatst en door deze te selekteren groter afgebeeld. Doordat je de content kunt personaliseren leer je de dienst de artikelkeuze voor jou te verbeteren. Hoe en hoe snel het systeem leert is nog induidelijk.
Google Reader Play is typisch een product waarmee we kunnen zien wat er mogelijk is op basis van content aggregatie. Of een dergelijk product echt top of mind gaat worden geloof ik echter niet. Het is voor gebruikers die zijn ingelogd verder mogelijk om items te sharen met Google Buzz
[Bron: http://www.dutchcowboys.nl/,
Google Reader Play, net iets anders.]

0 reacties: