Over Mediadokter 2.0

Een samenvatting van wat er op de leukste en beste Nederlandse weblogs te vinden is. Luister naar de rubriek Mediadokter 2.0 in het radioprogramma Live uit Lloyd op Radio Rijnmond (dinsdag tussen 14.30 en 15.00 uur).

20 april 2010

W.APP: Korting bij Wehkamp.nl ligt op straat

W.APPDe tijden dat je lekker in je luie stoel kon blijven zitten om iets te bestellen bij Wehkamp, zijn voorgoed voorbij. Het postorder bedrijf heeft namelijk een applicatie met de naam W.APP gelanceerd voor iPhone, Andriod, Windows Mobile en Blackberry die je korting geeft op basis van je huidige GPS-locatie. Wanneer je voor de deur staat bij een van de concurrenten van Wehkamp, zoals Media Markt, IKEA, H&M, WE, HEMA, Dixons of Bart Smit krijg je 10% extra korting wanneer je iets bestelt op Wehkamp.nl.

Wanneer je op een van de 5.500 aanwezige kortingslocaties staat, kun je in de applicatie op de knop ‘Krijg ik hier extra korting’ drukken om te kijken of er 10% korting te halen valt. Wanneer dit het geval is druk je op ‘Pak snel die extra korting’ en de korting zal worden verrekend wanneer je op de mobiele website van Wehkamp.nl een bestelling plaatst.
(...) Lees de rest van dit bericht op iPhoneclub.nl
[Bron: http://www.iphoneclub.nl,
W.APP: Korting bij Wehkamp.nl ligt op straat.]

0 reacties: