Over Mediadokter 2.0

Een samenvatting van wat er op de leukste en beste Nederlandse weblogs te vinden is. Luister naar de rubriek Mediadokter 2.0 in het radioprogramma Live uit Lloyd op Radio Rijnmond (dinsdag tussen 14.30 en 15.00 uur).

20 april 2010

Zorgeloos en onbeperkt internetten op je vakantieadres

Zorgeloos en onbeperkt internetten op je vakantieadresDe komende zomer gaan er weer genoeg Nederlanders met een laptop op vakantie en zitten we op ons balkon, terras of voor de tent. Als je dan wil internetten of e-mailen kan dat behoorlijk in de papieren lopen. Een van de goedkopere mogelijkheden is een prepaid vakantie-dongel waarmee je van tevoren wél precies weet waar je aan toe bent. Voor een vaste prijs per dag kun je daarmee ongelimiteerd en een stuk onbezorgder internetten.
De website Internet-op-reis werkt niet met abonnementen, zoals veel andere aanbieders doen en waarvoor je met het kortste abonnement voor een jaar al snel enkele honderden euro’s kwijt bent. Men werkt daarentegen met een usb-stick die je kan huren voor een vaste dagprijs. Al vanaf € 5,95 per dag kun je op je vakantieadres zoveel internetten en e-mailen als je maar wilt. Dat is een stuk goedkoper dan wat andere aanbieders doen. Want daar betaal je niet alleen een bedrag van € 40 tot 50 per maand (minstens 12 keer), maar je betaalt ook nog per MB-internetverkeer.
[Bron: http://www.dutchcowboys.nl/,
Zorgeloos en onbeperkt internetten op je vakantieadres.]

0 reacties: