Over Mediadokter 2.0

Een samenvatting van wat er op de leukste en beste Nederlandse weblogs te vinden is. Luister naar de rubriek Mediadokter 2.0 in het radioprogramma Live uit Lloyd op Radio Rijnmond (dinsdag tussen 14.30 en 15.00 uur).

18 mei 2010

Spotify nu in Nederland te gebruiken

Spotify nu in Nederland te gebruikenSpotify wordt Social was het bericht dat hier eind april te lezen was. De Muziek streaming service voerde toen een belangrijke update door waarmee er meer sociale media functies beschikbaar kwamen maar ook een draadloze synchronisatie van je eigen muziek bibliotheek naar je smartphone. Het was al die tijd alleen nog niet in Nederland beschikbaar.
Vanaf vandaag komt daar verandering in want ook in Nederland kunnen we nu gebruik maken van Spotify! Een gratis account is aan te maken via http://www.spotify.com/nl/new-user/.
Bij Spotify, opgericht in 2006, draait alles om het streamen van muziek. Als gebruiker kun je uit een database van miljoenen nummers kiezen welke je wilt luisteren. Maar het streamen wordt wel onderbroken door reclame. Bij een betaald account heb je daar geen last meer van.
[Bron: http://www.dutchcowboys.nl/,
Spotify nu in Nederland te gebruiken.]

0 reacties: