Over Mediadokter 2.0

Een samenvatting van wat er op de leukste en beste Nederlandse weblogs te vinden is. Luister naar de rubriek Mediadokter 2.0 in het radioprogramma Live uit Lloyd op Radio Rijnmond (dinsdag tussen 14.30 en 15.00 uur).

10 juni 2010

Bètaversie Google Maps Navigatie in Nederland

Bètaversie Google Maps Navigatie in NederlandGoogle introduceert vandaag Google Maps Navigatie, deze gratis GPS-satellietnavigatie biedt straat- en satellietbeelden voor mobiele telefoons in Nederland. De bètaversie is geschikt voor mobieltjes die beschikken over Android 1.6 of een hoger besturingssysteem.
Google Maps Navigatie is een online GPS-navigatie- en satellietnavigatiesysteem dat stapsgewijze route-instructies biedt als gratis functie binnen Google Maps. Deze toepassing maakt gebruik van de internetverbinding van de mobiele telefoon en geeft toegang tot actuele kaarten en informatie. Hierdoor heeft de gebruiker altijd de beschikking over de meest actuele gegevens van Google Maps en zijn upgrades van kaarten of handmatige toestelupdates niet nodig. Google Maps Navigatie biedt bovendien verschillende mogelijkheden om routes weer te geven, bijvoorbeeld aan de hand van straatbeelden of luchtfoto's.
[Bron: http://www.dutchcowboys.nl/,
Bètaversie Google Maps Navigatie in Nederland.]

0 reacties: