Over Mediadokter 2.0

Een samenvatting van wat er op de leukste en beste Nederlandse weblogs te vinden is. Luister naar de rubriek Mediadokter 2.0 in het radioprogramma Live uit Lloyd op Radio Rijnmond (dinsdag tussen 14.30 en 15.00 uur).

28 oktober 2010

Bookify tool van Blurb, stel zelf je eigen fotoboek samen

Bookify tool van Blurb, stel zelf je eigen fotoboek samenIn 2008 lanceerde Blurb een tool waarmee Blurb gebruikers zelf boeken konden maken en deze ook zelf verkopen in de online boekwinkel van Blurb. Het online uitgeversplatform waarmee consumenten dus zelf boeken van een professionele kwaliteit kunnen maken biedt al verschillende software-programma's om het boek in samen te stellen en heeft nu ook een nieuwe tool gelanceerd: Bookify.
De nieuwe Bookify tool stel je in staat zelf een fotoboek samen te stellen van professioneel uitziende kwaliteit. De Fotoboeken zijn er in 5 verschillende formaten, de kleinste is 18x18cm, de grootste 30x30cm. Vervolgens kan je zelf de gewenste opmaak kiezen: Simpel, elegant of funky! Nadat je ook dat hebt gedaan kom je in de tool om foto's toe te gaan voegen. Er is de mogelijkheid om te 'syncen' met een Flickr account, je kan foto's toevoegen via SmugMug of gewoon uploaden vanaf je eigen PC.
[Bron: http://www.dutchcowboys.nl/,
Bookify tool van Blurb, stel zelf je eigen fotoboek samen.]

0 reacties: