Over Mediadokter 2.0

Een samenvatting van wat er op de leukste en beste Nederlandse weblogs te vinden is. Luister naar de rubriek Mediadokter 2.0 in het radioprogramma Live uit Lloyd op Radio Rijnmond (dinsdag tussen 14.30 en 15.00 uur).

1 februari 2011

Al je Twitter, Facebook en Hyves vrienden aan de muur

Al je Twitter, Facebook en Hyves vrienden aan de muurDit is wel weer leuk, zelf een muurposter samenstellen van al je vrienden op Facebook, Hyves en Twitter. Volgens mij waren er al buitenlandse initiatieven maar sinds gisteren kun je dat nu ook in Nederland doen via de website Vriendenposter.nl.
Op de website kun je als bezoeker een megaposter samenstellen met je Social Media-vrienden. Daarnaast heb je de mogelijkheid om zelf te kiezen wie je wel en wie je niet op de poster wil laten afdrukken. De posters zijn er in 9 verschillende formaten. Het idee is komen overwaaien uit de Verenigde Staten, waar de Facebookposters al langer een hype zijn. "We vonden dit een superidee, maar verzending naar Europa bleek niet mogelijk. Toen hebben we besloten om het in Europa op te gaan zetten, om te beginnen in Nederland. Naast Facebook worden ook Hyves en Twitter aangeboden. Hyves is nog steeds het grootste netwerk in Nederland en Twitter is enorm in opkomst" zeggen de oprichters Paul Bouwman en Gijs Heerkens.
[Bron: http://www.dutchcowboys.nl/,
Al je Twitter, Facebook en Hyves vrienden aan de muur.]

0 reacties: