Over Mediadokter 2.0

Een samenvatting van wat er op de leukste en beste Nederlandse weblogs te vinden is. Luister naar de rubriek Mediadokter 2.0 in het radioprogramma Live uit Lloyd op Radio Rijnmond (dinsdag tussen 14.30 en 15.00 uur).

13 februari 2011

Google Weddings : voor iedereen die van plan is te gaan trouwen

Google gaat in de bruiloften business lijkt het. De zoekgigant heeft gisteren tenminste een speciale site geopend voor toekomstige bruidsparen. Op Google Weddings kun je meer dan 20 beschikbare sjablonen voor jouw bruiloft vinden in de Google Docs sjabloongalery.
Volgens Google maken deze tools het je eenvoudig om alles wat bij een huwelijk komt kijken goed in te schatten. Google Weddings maakt het tevens mogelijk om aan budgetbewaking te doen d.m.v. wat slimme spreadsheets. Ook voor adressenbeheer heeft Google voldoende oplossingen door in plaats van te e-mailen al die honderden gasten te kopiƫren/plakken in een spreadsheet, zodat iedereen zelf zijn eigen data kan bijhouden en/of aanpassen.
Heel stiekem (of juist niet) begint Google meer en meer op een gewone uitgever te lijken. Het voordeel dat ze hebben is dat waarschijnlijk al in 98% van de gevallen ze worden geraadpleegd voor informatie die toekomstige bruidsparen nu al zoeken of nodig hebben. Het targetten van advertenties is dan nog slechts kinderspel.
[Bron: http://www.dutchcowboys.nl/,
Google Weddings : voor iedereen die van plan is te gaan trouwen.]

0 reacties: