Over Mediadokter 2.0

Een samenvatting van wat er op de leukste en beste Nederlandse weblogs te vinden is. Luister naar de rubriek Mediadokter 2.0 in het radioprogramma Live uit Lloyd op Radio Rijnmond (dinsdag tussen 14.30 en 15.00 uur).

1 februari 2011

Ook Facebook komt met Groupsdeal concept : Buy with Friends

Ook Facebook komt met Groupsdeal concept : Buy with FriendsRuim een maand geleden bedankte Groupon vriendelijk voor een miljarden overnamebod van Google. Bijzonder vonden velen in de media want waarom zou je als jong bedrijf nee zeggen tegen ruim 5 miljard.
Inmiddels is dat wel duidelijk, volgens analisten zijn z.g. Groupdeals hot en zou Groupon wel eens 15 miljard waard kunnen zijn. Google is wakker en komt met een eigen concept, Computerweek : "Google is preparing to launch Google Offers. It's a group-buying site that sounds suspiciously like Groupon or LivingSocial".
Met dit soort mededelingen is het slechts een kwestie van tijd voordat ook Facebook met een dergelijke toepassing komt. En die is er sinds vandaag, Facebook komt met “Buy With Friends,”, een dienst waarmee Facebook gebruikers korting kunnen krijgen op aankopen die gedaan zijn door je vrienden. Dit maakte Deb Liu manager van Facebook Commerce Product Marketing gisteren bekend tijdens de Inside Social Apps InFocus 2011 conference.
[Bron: http://www.dutchcowboys.nl/,
Ook Facebook komt met Groupsdeal concept : Buy with Friends.]

0 reacties: