Over Mediadokter 2.0

Een samenvatting van wat er op de leukste en beste Nederlandse weblogs te vinden is. Luister naar de rubriek Mediadokter 2.0 in het radioprogramma Live uit Lloyd op Radio Rijnmond (dinsdag tussen 14.30 en 15.00 uur).

22 februari 2011

YouTube introduceert skippable Pre-Roll Ads, de kijker beslist!

YouTube introduceert skippable Pre-Roll Ads, de kijker beslist!Google introduceert ook in Nederland skippable pre-roll advertenties voor YouTube.
Met dit advertentieformat beslist de kijker zelf of hij de pre-roll advertenties (reclame voorafgaand aan een video) in YouTube videos wil bekijken. YouTube is het eerste videoplatform dat skippable pre-roll advertenties in Nederland aanbiedt. Bij dit cost-per-view advertentiemodel betaalt de adverteerder pas als een YouTube-gebruiker de hele pre-roll bekijkt en niet op basis van een impressie.
Kijkers kunnen na vijf seconden besluiten een video over te slaan. Sony Ericcson is de eerste adverteerder die deze nieuwe advertentievorm inzet voor de First10 campagne ter introductie van de deze week in Barcelona (tijdens het Mobile World Congress) gepresenteerde Xperia PLAY
[Bron: http://www.dutchcowboys.nl/,
YouTube introduceert skippable Pre-Roll Ads, de kijker beslist!.]

0 reacties: