Over Mediadokter 2.0

Een samenvatting van wat er op de leukste en beste Nederlandse weblogs te vinden is. Luister naar de rubriek Mediadokter 2.0 in het radioprogramma Live uit Lloyd op Radio Rijnmond (dinsdag tussen 14.30 en 15.00 uur).

18 april 2011

Facebook is de snelste en Youtube de betrouwbaarste

Facebook is de snelste en Youtube de betrouwbaarsteUit onderzoek blijkt dat Facebook voor de 5e keer het snelste sociale netwerk is. De Web Performance Index voor sociale netwerken test elk kwartaal de snelheid en betrouwbaarheid van deze netwerken. Tests in het laatste kwartaal van 2010 gaven aan, dat de gemiddelde snelheid van Facebook 1.06 seconden is. In het eerste kwartaal van 2011 hebben ze dit teruggebracht naar gemiddeld 0.75 seconden. Facebook is duidelijk bezig met het verbeteren van hun snelheid.
Youtube behield de titel als meest betrouwbare sociale netwerk. Ze leverde namelijk 99.96 procent, wat net iets lager was dan de prestatie in afgelopen oktober tot december. Daarbij werd Youtube tweede in de snelheidstest, met een gemiddelde reactietijd van 1.46 seconden. Voor wat betreft betrouwbaarheid, scoorde Linkedin 99.91 procent en Facebook 99.88 procent.
[Bron: http://www.dutchcowboys.nl/,
Facebook is de snelste en Youtube de betrouwbaarste.]

0 reacties: