Over Mediadokter 2.0

Een samenvatting van wat er op de leukste en beste Nederlandse weblogs te vinden is. Luister naar de rubriek Mediadokter 2.0 in het radioprogramma Live uit Lloyd op Radio Rijnmond (dinsdag tussen 14.30 en 15.00 uur).

23 mei 2011

5 krankzinnige IT-commercials

IT-commercials hebben de neiging om erg saai te zijn. Wellicht als antireactie daarop, zijn er aardig wat die de onderkaak flink doen zakken. Dit is een selectie van vijf van de meest verknipte.
Dat smakeloosheid een deugd is waar Microsoft absoluut niet vies van is, wordt prachtig gedemonstreerd in het volgende pareltje. Natuurlijk was de privénavigatie optie een goede functie van Internet Explorer 8, maar om dat op deze manier duidelijk te maken vergt toch wel wat moed. De man in deze video blijkt even vunzig als eerlijk, wanneer hij aan zijn vrouw de laptop uitleent waarop hij klaarblijkelijk knoerthard pornografisch materiaal op aan het bekijken is. De man wordt vervolgens op zijn beurt getrakteerd op een lading goorheid waar zelfs de viezeriken op zijn scherm geen brood van zouden lusten. Niet één keer, maar meermalen wordt de man volledig ondergekotst. Slik je broodje dus even door en zet je biertje even neer voordat je op onderstaande grafische content klikt.
[Bron: http://webwereld.nl,
5 krankzinnige IT-commercials.]

0 reacties: