Over Mediadokter 2.0

Een samenvatting van wat er op de leukste en beste Nederlandse weblogs te vinden is. Luister naar de rubriek Mediadokter 2.0 in het radioprogramma Live uit Lloyd op Radio Rijnmond (dinsdag tussen 14.30 en 15.00 uur).

23 mei 2011

Een jaar Spotify in Nederland

Een jaar Spotify in NederlandEen jaar geleden lanceerde Spotify voor Nederlandse muziek liefhebbers de mogelijkheid "to listen to whatever music they want, whenever and wherever."
Door toegang te bieden tot alle soorten muziek met meer dan 13 miljoen nummers in een eenvoudige gebruiksomgeving biedt Spotify een muziek service beter dan piraterij. In het eerste jaar in Nederland is er: Voor meer dan 2.000 jaar aan muziek afgespeeld. Worden er miljoen tracks iedere maand gestreamd. Komen er maandelijks nog altijd tienduizenden nieuwe gebruikers bij. Is de Jeugd van Tegenwoordig de populairste nederlandse artiest en is Rolling in the deep van Adele het meest populaire nummer. En dit is nog maar het begin. "Thanks so much, for your unbelievable support. Stay tuned for more exciting news over the coming months, which will make the Spotify experience even better," aldus Daniel Ek, oprichter en CEO van Spotify.
[Bron: http://www.dutchcowboys.nl/,
Een jaar Spotify in Nederland.]

0 reacties: