Over Mediadokter 2.0

Een samenvatting van wat er op de leukste en beste Nederlandse weblogs te vinden is. Luister naar de rubriek Mediadokter 2.0 in het radioprogramma Live uit Lloyd op Radio Rijnmond (dinsdag tussen 14.30 en 15.00 uur).

9 mei 2011

Google Shopping nu ook in Nederland beschikbaar

Google Shopping nu ook in Nederland beschikbaarGoogle introduceert vandaag Google Shopping voor gebruikers en winkeliers in Nederland. Google Shopping heeft als doel om gebruikers zo eenvoudig en snel mogelijk van algemene informatie te voorzien, waarbij het makkelijk is om producten en prijzen te vergelijken en een winkel te vinden waar het product te koop is. Winkeliers brengen met Google Shopping hun producten op effectieve wijze onder de aandacht bij zoekende consumenten. Via de Google homepage wordt Google Shopping in de komende dagen geleidelijk voor iedereen beschikbaar gesteld.
Het zorgt voor meer verkeer naar webwinkels en dit resulteert uiteindelijk in een hogere omzet voor ondernemers. De producten van webwinkels worden op Google Shopping weergegeven en zijn afhankelijk van hun relevantie mogelijk zelfs te zien in het gedeelte ‘Winkelresultaten’ op de pagina’s van Google.nl.
[Bron: http://www.dutchcowboys.nl/,
Google Shopping nu ook in Nederland beschikbaar.]

0 reacties: