Over Mediadokter 2.0

Een samenvatting van wat er op de leukste en beste Nederlandse weblogs te vinden is. Luister naar de rubriek Mediadokter 2.0 in het radioprogramma Live uit Lloyd op Radio Rijnmond (dinsdag tussen 14.30 en 15.00 uur).

22 maart 2010

Google real-time search wereldwijd beschikbaar

Google real-time search wereldwijd beschikbaar Google kondigt de wereldwijde beschikbaarheid aan van real-time search. Dit betekent dat deze functionaliteit in de komende dagen ook wordt toegevoegd aan de Nederlandse versie van Google.
Gebruikers krijgen bij het geven van een zoekopdracht een dynamische stroom real-time resultaten van het gehele internet. De aankondiging volgt op de Engelstalige introductie van real-time search afgelopen december. Met real-time search krijgen gebruikers direct na het uitvoeren van een zoekopdracht, live updates te zien van populaire websites als Twitter, MySpace en FriendFeed, evenals koppen van nieuwsberichten en blogs die een paar seconden eerder zijn gepubliceerd. Indien relevant worden de resultaten op volgorde ingedeeld om ervoor te zorgen dat de pagina met zoekresultaten de meest actuele informatie bevat.
[Bron: http://www.dutchcowboys.nl/,
Google real-time search wereldwijd beschikbaar.]

0 reacties: