Over Mediadokter 2.0

Een samenvatting van wat er op de leukste en beste Nederlandse weblogs te vinden is. Luister naar de rubriek Mediadokter 2.0 in het radioprogramma Live uit Lloyd op Radio Rijnmond (dinsdag tussen 14.30 en 15.00 uur).

25 oktober 2010

Prijzenoorlog tussen vergelijkingssites losgebarsten?

Prijzenoorlog tussen vergelijkingssites losgebarsten?In de markt voor vergelijkingssites is volgens Beslist.nl het startschot gegeven voor een prijzenoorlog. De prijsvergelijker heeft aangekondigd nog deze maand de tarieven voor webwinkels met eenderde te verlagen. De strijd om de consument lijkt daarmee definitief losgebarsten.
Beslist.nl, met zo'n 2,5 miljoen unieke bezoekers per maand de tweede speler in de branche achter marktleider Kieskeurig, verlaagt het instaptarief voor de cost per click van 15 cent naar 10 cent. Volgens directeur Kees Verpalen een reactie op 'signalen uit de markt'. "De marges van veel webwinkels zijn zwaar onder druk komen te staan als gevolg van de prijsverhogingen in de cost per click die de afgelopen tijd door onze concurrent zijn doorgevoerd", aldus Verpalen.
[Bron: http://www.dutchcowboys.nl/,
Prijzenoorlog tussen vergelijkingssites losgebarsten?.]

0 reacties: