Over Mediadokter 2.0

Een samenvatting van wat er op de leukste en beste Nederlandse weblogs te vinden is. Luister naar de rubriek Mediadokter 2.0 in het radioprogramma Live uit Lloyd op Radio Rijnmond (dinsdag tussen 14.30 en 15.00 uur).

2 juli 2008

Blyk komt naar Nederland: gratis bellen voor advertenties

Gepost door erik op 2 juli 2008 - 10:23 0 reacties

Blyk komt naar Nederland: gratis bellen voor advertentiesDe mobiele telefoonprovider Blyk betreedt de Nederlandse markt. Blyk biedt aan jongeren tussen de 16 en 24 jaar belminuten en smsjes aan in ruil voor advertenties. Na een succesvolle lancering in Groot-Brittannië is Nederland het tweede land waar Blyk gelanceerd wordt.
[Bron: http://www.dutchcowboys.nl/,
Blyk komt naar Nederland: gratis bellen voor advertenties.]

Rabo SMS betalen; een gebruikerstest

Gepost door erik op - 10:22 0 reacties

Rabo SMS betalen; een gebruikerstestJe komt na een avondje stappen thuis en wil de oppas betalen. Cash is even niet voorhanden. Dan betaal je de oppas gewoon 40 euro per...sms! Zonder extra kosten. Maakt niet uit wat voor operator of bank de oppas of jijzelf hebt. Geen toekomst muziek maar werkelijkheid sinds deze week, zoals we afgelopen donderdag hier op MC al konden melden. Rabobank heeft namelijk Rabo sms betalen geïntroduceerd die door zijn gebruiksvriendelijkheid en toepassingsmogelijkheden een doorbraak is in reeks van mobiel betalen oplossingen die op diverse plaatsen wordt gepilot.
[Bron: http://www.dutchcowboys.nl/,
Rabo SMS betalen; een gebruikerstest.]

Parkeren per SMS

Gepost door erik op - 10:21 0 reacties

Parkeren per SMSSinds gisteren is het mogelijk om bij alle betaalde parkeerplaatsen in Amsterdam met de mobiele telefoon te betalen via een SMS bericht. Een sms’je bij het begin en einde van het parkeren volstaat. Het nieuwe betaalmiddel is ontstaan uit een samenwerking van de gemeente Amsterdam en het bedrijf SMSParking.
[Bron: http://www.dutchcowboys.nl/,
Parkeren per SMS.]

Amnesty International: Olympische Spelen

Gepost door erik op - 10:19 0 reacties

Amnesty International: Olympische SpelenAmnesty International: Ook na de Olympische spelen moet het gevecht om mensenrechten doorgaan! Ads gemaakt door Advertising Agency TBWA\Paris, France.
[Bron: http://www.dutchcowboys.nl/,
Amnesty International: Olympische Spelen.]

VetteDeals brengt koopjes en jagers bij elkaar

Gepost door erik op - 10:14 0 reacties

In de talloze webwinkels die het internet rijk is zijn er veel scherpe aanbiedingen te vinden. Om ze te vinden moet je alleen wel weten waar je moet zoeken. Op de nieuwe website Vettedeals.nl worden de allerscherpste aanbiedingen van webshops bij elkaar gebracht. Koopjesjagers vinden er, zonder avonden lange zoektochten, een keur aan scherp geprijsde aanbiedingen. Webwinkels krijgen er een aantrekkelijk promotiekanaal bij.
Een TomTom V3 Europe, een Iomega terrabyte Harddisk, een Skippie kinderkoffer, een Metabo bandschuurmachine. Van alles is er te vinden. Iedere deal krijgt een waardering met sterretjes. Hoe scherper de aanbieding, hoe meer sterretjes.
[Bron: http://www.dutchcowboys.nl/,
VetteDeals brengt koopjes en jagers bij elkaar.]

Juristen fileren vonnis over downloadverbod

Gepost door erik op - 10:12 0 reacties

Juristen en rechtswetenschappers bekritiseren het vorige week uitgesproken vonnis dat een privékopie uit illegale bron illegaal stelt. Een hoger beroep is zeer waarschijnlijk.
[Bron: http://www.webwereld.nl,
Juristen fileren vonnis over downloadverbod.]

Vingerafdrukken jatten

Gepost door erik op - 10:12 0 reacties

Bij de AH schijn je te kunnen betalen met een vingerafdruk. Dat betekent dat je ook kunt betalen met een kopie van een vingerafdruk die je buurman op een glas achter liet. Die kun je op een rubbertje overzetten, en BLIEP, betaald. Op die manier heeft iemand de vingerafdruk van de Duitse minister van Binnenlandse zaken gekopiëerd van een wijnglas. Dat gaf te denken. Misschien ziet de regering van .de daardoor af van het opnemen van vingerafdrukken in het paspoort.
[Bron: http://retecool.com,
Vingerafdrukken jatten.]

Bijna 26 miljoen keer Firefox 3

Gepost door erik op - 10:04 0 reacties

Bijna 26 miljoen keer Firefox 3

Op de eerste dag dat Firefox 3 beschikbaar was werd de Mozilla-browser meer dan acht miljoen keer gedownload. Nog geen 2 weken later staat de teller al bijna op 26 miljoen. Met zulke aantallen mag de campagne van Mozilla gerust een succes genoemd worden.


[Bron: http://www.dutchcowboys.nl/,
Bijna 26 miljoen keer Firefox 3.]

Portugese rechter zet uploader 90 dagen achter de tralies

Gepost door erik op - 10:04 0 reacties

Een Portugese rechter heeft 28 juni voor het eerst iemand veroordeeld (http://www.the-news.net/cgi-bin/google.pl?id=965-16) vanwege het illegaal aanbieden van materialen in netwerken voor bestandsuitwisseling. Hij legde een gevangenisstraf van 90 dagen op. De straf is zo fors omdat er een afschrikwekkende werking vanuit moet gaan.
[Bron: http://www.livre.nl,
Portugese rechter zet uploader 90 dagen achter de tralies.]

Wobniar eht revo

Gepost door erik op - 10:02 0 reacties

Leuk, dame die weer eens een dagje niks te doen had. Liedje instuderen en op Youtube knallen, zo zien en horen wij het graag. Voor wie geen zin heeft de boel zelf op te nemen en achteruit af te spelen: dat heeft ze zelf al gedaan.
[Bron: http://www.hersenscheet.com/v2/index/,
Wobniar eht revo.]

Rokers condoleanceregister

Gepost door erik op - 09:57 0 reacties
Dit overzicht is niet beschikbaar. Klik hier om de post te bekijken.

EliteTorrent-administrator krijgt celstraf

Gepost door erik op - 09:49 0 reacties

Daniel Dove, een voormalig administrator van EliteTorrents is door een Amerikaase rechtbank veroordeeld voor samenzwering en het plegen van inbreuk op auteursrecht.
[Bron: http://www.webwereld.nl,
EliteTorrent-administrator krijgt celstraf.]

Slaan met Otto

Gepost door erik op - 09:45 0 reacties
Dit overzicht is niet beschikbaar. Klik hier om de post te bekijken.

Smoking kills, ook in games

Gepost door erik op - 09:43 0 reacties

We weten allemaal dat roken niet goed voor je is. De reclames om je van het roken af te houden zijn niet meer te tellen. Hier zien we een variant die ik nog niet eerder ben tegengekomen. Een gamer geniet van een welverdiende sigaret na zijn overwinning, hij is leuk.
[Bron: http://www.loodzwaar.com,
Smoking kills, ook in games.]

Hyves en Buienradar zetten opmars voort

Gepost door erik op - 09:40 0 reacties

Hyves en Buienradar zetten opmars voortHyves en Buienradar blijken nog steeds sterk te groeien. Hyves is na Google inmiddels de tweede website van Nederland. Buienradar is de snelst groeiende 'runner-up' en ook Relatieplanet stoomt door.
[Bron: http://www.dutchcowboys.nl/,
Hyves en Buienradar zetten opmars voort.]

Rechter verklaart downloaden toch illegaal

Gepost door erik op - 09:39 0 reacties

Een rechter heeft de Nederlandse uitzondering voor het downloaden van illegaal gekopieerd materiaal teruggedraaid.
[Bron: http://www.webwereld.nl,
Rechter verklaart downloaden toch illegaal.]

Realistische Hollywood seksscène

Gepost door erik op - 09:38 0 reacties
See more funny videos at CollegeHumor

Hoe een een romantische sexscène in een Hollywoodische film eruit ziet als er een vleugje realiteit in zou worden gegooid...
[Bron: http://www.flabber.nl/,
Realistische Hollywood seksscène.]

Webcamgein

Gepost door erik op - 09:36 1 reacties



Plaats je eigen hoofd in een geinige illustratie op Cameroid online.
[Bron: http://chris.pirillo.com,
Where do you Find Photo Fun?.]

Gratis spullen en besparingstips!

Gepost door erik op - 09:22 0 reacties


Heb jij aan het einde van je geld ook altijd een stukje maand over? Ondergetekende heeft dit probleem regelmatig. Op allesgratis.net vindt je meer dan 250 tips om geld te besparen. Als het niet goedkoper maar gratis moet, dan ben je hier ook op het juiste adres. Er zijn op allesgratis.net honderden gratis spullen te vinden. Natuurlijk is het ene product wat nuttiger dan de andere, maar je krijgt ze gewoon gratis in de brievenbus! Neem eens een kijkje op allesgratis.net!


[Bron: http://www.loodzwaar.com,
Gratis spullen en besparingstips!.]

Kim Holland meest populaire stem in navigatiesysteem

Gepost door erik op - 09:09 0 reacties

Kim Holland meest populaire stem in navigatiesysteemHet Nederlandse bedrijf Navigatiestemmen.nl biedt bezitters van een navigatiesysteem de mogelijkheid om diverse leuke en bijzondere stemmen te downloaden en te installeren als navigatiestem op hun navigatiesysteem. Op deze manier wijzen bekende Nederlanders gebruikers van een navigatiesysteem de weg. In 2007 werd de stem van Kim Holland het meest gedownload, terwijl in 2008 de stem van Clown Bassie in populariteit blijft stijgen.
[Bron: http://www.dutchcowboys.nl/,
Kim Holland meest populaire stem in navigatiesysteem.]

Drinkin game en Music Catch

Gepost door erik op - 09:03 0 reacties

Vandaag twee games die heerlijke muziek bevatten. Drink jezelf helemaal klem, maar blijf in balans met Drinkin game. Luister maar naar de tekst en je snapt waarom je daar zit. Daarna Music Catch. Heerlijke pianomuziek met een unieke gameplay. Pak geel, rood niet. Succes!
[Bron: http://www.hersenscheet.com/v2/index/,
Drinkin game en Music Catch.]

Ghetto Organ by Coop

Gepost door erik op - 09:01 0 reacties

Het zonnetje schijnt, de temperatuur stijgt dit weekend weer naar terraswarmte, tijd voor een relaxt stukje muziek dus. Coop is weer eens los gegaan en deze keer op reggae en heeft een geweldige mix gemaakt van dik een uur: Ghetto Organ, A Jamaican Mix. Dus hup, downloaden die hap, achter over, voetjes omhoog, muziekje aan, jonko draaien en smoken maar.
[Bron: http://retecool.com,
Ghetto Organ by Coop.]

30 juni 2008

Man in de metro - Hausmagger

Gepost door erik op 30 juni 2008 - 01:59 0 reacties

Gewoon een schijtgoeie clip van die Rotterdamse gasten van HAUSMAGGER.