Over Mediadokter 2.0

Een samenvatting van wat er op de leukste en beste Nederlandse weblogs te vinden is. Luister naar de rubriek Mediadokter 2.0 in het radioprogramma Live uit Lloyd op Radio Rijnmond (dinsdag tussen 14.30 en 15.00 uur).

15 december 2009

Du bist ein Terrorist

Gepost door erik op 15 december 2009 - 10:29 0 reacties

[Bron: http://www.zeepvrij.nl,
Du bist ein Terrorist.]

Google Phone

Gepost door erik op - 10:25 0 reacties
De nieuwe Google Phone heeft voor nogal wat opwinding gezorgd dit weekend. In een goed geregisseerde reclamecampagne van Google via Twitter en andere Social Media worden mondjesmaat foto's en Tweets losgelaten over de nieuwe telefoon die gebaseerd is op de HTC Nexus One en draait op Google's besturingssysteem Android. De Google Phone lijkt een serieuze kandidaat om de machtspositie van de iPhone op het gebied van sexy smartphones eens flink aan te gaan pakken.
[Bron: http://www.dezekerweter.com/,
Google Phone.]

Getuige zorgt dat huwelijksbed Twittert tijdens seks

Gepost door erik op - 10:24 0 reacties
Twitter wordt steeds creatiever gebruikt. Zagen we hier al dat het de manier is om aan een snelle web 2.0 baan te komen blijk je het ook nog te kunnen gebruiken om de seksuele escapades van twee net getrouwden geliefden bij te kunnen houden. De getuige van de man had een drukgevoelige sensor op het bed aangebracht die zijn bevindingen naar het speciaal daarvoor aangemaakt twitteraccount doorstuurde. De eerste keer was het liefdesspel van korte duur en duurde het geheel maar drie minuten. Achteraf bleek het bed door middel van springen ingewerkt te worden door het stelletje. De tweede keer duurde het seksgebeuren 22 minuten. Alles keurig bijgehouden op twitter.
De getuige was zelf het slachtoffer van een grap tijdens zijn huwelijk dus hij vond wel dat hij een soort van revanche verdient had.
[Bron: http://www.dezekerweter.com/,
Getuige zorgt dat huwelijksbed Twittert tijdens seks.]

Rotterdam krijgt vanaf januari gratis wifi

Gepost door erik op - 10:23 0 reacties
Republicom levert vanaf medio januari 2010 gratis internet aan de binnenstad van Rotterdam. Locatiegebaseerde advertenties moeten de kosten dekken.
[Bron: http://www.webwereld.nl,
Rotterdam krijgt vanaf januari gratis wifi.]

22tracks

Gepost door erik op - 10:19 0 reacties
22tracksHet idee van 22tracks is simpel: muziekspecialisten met elk een eigen genre stellen een playlist samen met – hoe raad je het – 22 van de nieuwste tracks. Je blijft altijd op de hoogte aangezien de playlist regelmatig ververst wordt. Kies je favo muziekgenre, en daar ga je!
[Bron: http://www.loodzwaar.com/,
22tracks.]

Last Christmas - Literal Version

Gepost door erik op - 10:16 0 reacties
Ieder jaar zo tegen het eind van november begint de ellende weer. De muziek met heel veel belletjes met als dieptepunt dat zeikerige Last Christmas…
[Bron: http://www.vkmag.com/,
Last Christmas - Literal Version.]

De nationale retourweken voor mobieltjes

Gepost door erik op - 10:13 0 reacties
De nationale retourweken voor mobieltjesJaarlijks worden er in Nederland zo’n 6 miljoen mobieltjes verkocht waarvan er naar schatting zo’n 400.000 retour komen via verschillende acties. De schatting is dat er nog zo'n 15-25 miljoen oude telefoontjes ongebruikt ergens opgeborgen liggen. Daarom start in januari een nieuwe actie waarbij de telecombranche zoveel mogelijk oude mobieltjes terug wil halen: de Nationale Retourweken. De telecomsector realiseert zich dat een gebruikt toestel makkelijk een tweede of derde leven kan krijgen. En bovendien zitten er in oude mobieltjes grondstoffen die steeds schaarser worden. Deze kunnen eenvoudig uit afgeschreven mobieltjes gehaald worden en ook andere onderdelen kunnen hergebruikt worden.
[Bron: http://www.dutchcowboys.nl/,
De nationale retourweken voor mobieltjes.]

The Twitter Chicks

Gepost door erik op - 10:07 0 reacties

Speakers open en gaan. The Twitter Chicks. Nooit geweten dat er zoveel vrouwen in bikini aan het Twitteren zijn.
[Bron: http://www.dezekerweter.com/,
The Twitter Chicks.]

Consumentenbond kraakt downloadverbod (video)

Gepost door erik op - 10:06 0 reacties
Zolang legale downloads geen meerwaarde bieden boven illegale downloads moet er geen downloadverbod komen, vindt de Consumentenbond.
[Bron: http://www.webwereld.nl,
Consumentenbond kraakt downloadverbod (video).]

Handjob - You deserve it

Gepost door erik op - 10:05 0 reacties
A handjob. Af en toe heb je er gewoon recht op. De officiele wel te verstaan.
[Bron: http://www.dezekerweter.com/,
Handjob - You deserve it.]

Poker Face

Gepost door erik op - 10:03 0 reacties
Dit overzicht is niet beschikbaar. Klik hier om de post te bekijken.

3D real-time Avatar system

Gepost door erik op - 09:54 0 reacties
Een avatar die real time verandert in welk gezicht dan ook en tegelijkertijd lip-synced met jouw eigen stem? Het leek toekomst, maar nu kan het ook.
Steve DiPaola van de Canadeze Simon Fraser University laat in deze video zien hoe het prototype werkt. Met parameters kan hij een gezicht gemakkelijk laten veranderen. Met een slider de neus vergroten, kin verder laten uitsteken of een wat bredere mond.
Vervolgens pakt hij een microfoon en begint te praten. De avatar pakt zijn stem op en de lippen bewegen alsof de avatar het zelf zegt. Daarbij is de avatar bewust van de grootte van zijn (of haar) eigen mond. Erg cool. Het mooiste is als de avatar emoties oppikt in de stem en daarop reageert. Een andere intonatie lijdt direct tot een andere gezichtsuitdrukking. Genoeg gepraat. Snel kijken!
[Bron: http://www.dutchcowboys.nl/,
3D real-time Avatar system.]

Sex Tape Tiger Woods uitgelekt

Gepost door erik op - 09:43 0 reacties

Leaked Tiger Woods Mistress Sex Tape - Watch more Funny VideosDe laatste dagen is duidelijk geworden dat Tiger Woods niet alleen op de golfbaan aan zijn handicap werkte. Nee, deze schuinsmarcheerder scoorde naast zijn vrouw Elin Nordgren ook regelmatig een andere birdie. Oke, genoeg woordgrappen nu. Er is van één van zijn avontuurtjes buiten de deur een sex tape opgedoken. Een lachwekkende sex tape, dat wel…


[Bron: http://www.loodzwaar.com/,
Sex Tape Tiger Woods uitgelekt.]