Over Mediadokter 2.0

Een samenvatting van wat er op de leukste en beste Nederlandse weblogs te vinden is. Luister naar de rubriek Mediadokter 2.0 in het radioprogramma Live uit Lloyd op Radio Rijnmond (dinsdag tussen 14.30 en 15.00 uur).

17 september 2009

Nieuwe clip Rammstein: German Pussy

Gepost door erik op 17 september 2009 - 13:41 0 reacties

De nieuwe clip van Rammstein is pure porno. Inmiddels verbannen van YouTube. Toch maar even kijken?.
[Bron: http://www.jaggle.nl/,
Nieuwe clip Rammstein: German Pussy.]

Bond dreigt 'afknijper' UPC met juridische stappen

Gepost door erik op - 13:37 0 reacties

De Consumentenbond eist dat UPC klanten informeert over zijn afknijppraktijken. Doet de kabelaar dat niet, dan volgen juridische stappen.
[Bron: http://www.webwereld.nl,
Bond dreigt 'afknijper' UPC met juridische stappen.]

Microsoft geeft toe: Vista 'minder goed'

Gepost door erik op - 13:37 0 reacties

Met de komst van Windows 7 in het vooruitzicht heeft een general manager van Microsoft de voorganger afgekraakt. Hij noemde Vista “een minder goed product”.
[Bron: http://www.webwereld.nl,
Microsoft geeft toe: Vista 'minder goed'.]

Billie Jean op de Bas

Gepost door erik op - 13:36 0 reacties

Prachtige uitvoering van Michael Jackson's Billie Jean op de Bas. Speakers open en gaan moment.
[Bron: http://www.dezekerweter.com/,
Billie Jean op de Bas.]

Anti Patricia Paay Song

Gepost door erik op - 13:32 0 reacties

Jonge jongetjes moeten een beetje oppassen, want fossiel Patrica Paay schijnt na haar breuk met Adam Curry helemaal los te gaan in het datingcircuit. Buiten het misbruiken van Toyboys is La Paay ook nog steeds op campingzender SBS te zien en maakt ze graag Adam Curry belachelijk in de media. Daarom heeft tekstschrijver en zangeres Angelique Liebregts een mooie chanson geschreven waarin niet onder stoelen en banken wordt gestoken hoe Nederland denkt over Patricia Paay.
[Bron: http://www.vkmag.com/,
Anti Patricia Paay Song.]

Slechtste cover van een Beatlesnummer ooit!

Gepost door erik op - 13:25 0 reacties

De slechtste cover van Let it Be van de Beatles.
[Bron: http://www.dezekerweter.com/,
Speakers open en gaan.]

Leuk! Halal naar cameltoes zoeken

Gepost door erik op - 09:58 0 reacties

Vers van de pers: I'm Halal punt nl, de 100% halal censuur-zoekmachine van Nederlandse makelij. Speciaal voor de vrome islamfundi's die niet langer door Google alle ranzige uithoeken van het web ingejaagd wensen te worden.
[Bron: http://www.geenstijl.nl/,
Leuk! Halal naar cameltoes zoeken.]

Google maakt online versie van Monopoly met Google Maps

Gepost door erik op - 09:55 0 reacties

Google is een samenwerkingsverband aangegaan met Hasbro de makers van het spel Monopoly en hebben samen een versie gemaakt op basis van Google Maps. Het is vanaf aanstaande woensdag mogelijk om met je Kanon en 3 miljoen Monopoly dollars online echte straten te kopen, hotels neer te zetten en je tegenstanders het leven zuur te maken door belemmeringen voor ze in te bouwen. Het is een mega-project geworden waarbij het zo ongeveer mogelijk is om, in theorie, elke straat ter wereld op te kopen en tegen iedereen te spelen die meedoet. Je kan niet alleen hotels bouwen maar ook voetbalstadions, kastelen of wolkenkrabbers. Google heeft niet alleen simpel zijn Google Maps geleverd aan de spelletjesmaker Hasbro maar heeft een hele dikke vinger in de pap gehad bij het maken van de online versie van Monopoly.
[Bron: http://www.dezekerweter.com/,
Google maakt online versie van Monopoly met Google Maps.]

Hoe krijg je een Spotify account in Nederland?

Gepost door erik op - 09:53 0 reacties

spotifyWie nog niet bekend is met de nieuwe muziekdienst Spotify, dit is een streaming muziekdienst die het mogelijk maakt direct te luisteren naar specifieke nummers of albums van nagenoeg elke artiest die je maar wilt. Denk aan Last FM, maar dan met elke mogelijke artiest en nummer tot je beschikking, zowel op je computer als mobiel. Een zeer gevaarlijke concurrent voor diensten als iTunes dus. Helaas is het tot op heden nog niet mogelijk om in Nederland een account aan te maken vanwege “licensing restrictions“. RoelandP heeft echter een fraaie hack gevonden om het wel mogelijk te maken!
[Bron: http://lifehacking.nl,
Hoe krijg je een Spotify account in Nederland?.]

Geen MP3 Heffing

Gepost door erik op - 09:36 0 reacties

Ondanks huilebalkende Nederlandse artiesten en een vrij krachtige graailobby, komt er voorlopig GEEN heffing op mp3-spelers, harddisks en dvd/harddiskrecorders. Ernst Hirsch Ballin heeft, net als drie jaar geleden, weer een stokje gestoken voor deze absurde belastingmaatregel: “...Consumenten hoeven niet te vrezen dat mp3-spelers en dvd-harddiskrecorders fors duurder worden door een nieuwe heffing. Minister Hirsch Ballin (Justitie) wil het bestaande thuiskopiestelsel de komende drie jaar bevriezen...”. Dit betekent uiteraard niet dat er niets aan de hand is, want er wordt wel gedacht over andere maatregelen, zoals het verbieden van downloaden, en: “...Als het kabinet instemt met het voorstel heeft de Tweede Kamer de handen vrij voor rigoureuze veranderingen...”.
[Bron: http://retecool.com,
Geen MP3 Heffing.]

Michael Jackson medley

Gepost door erik op - 09:35 0 reacties
Dit overzicht is niet beschikbaar. Klik hier om de post te bekijken.