Over Mediadokter 2.0

Een samenvatting van wat er op de leukste en beste Nederlandse weblogs te vinden is. Luister naar de rubriek Mediadokter 2.0 in het radioprogramma Live uit Lloyd op Radio Rijnmond (dinsdag tussen 14.30 en 15.00 uur).

7 december 2010

Google lanceert eigen e-bookdienst in de VS

Gepost door erik op 7 december 2010 - 20:48 0 reacties
Google heeft vandaag, zo’n zes jaar na de lancering van Google Books, zijn eigen e-bookdienst geïntroduceerd. De dienst zal aanvankelijk alleen in de Verenigde Staten beschikbaar zijn, maar in de loop van 2011 ook internationaal worden uitgerold. Samen met de dienst introduceerde de zoekgigant vandaag ook zijn eigen eBookstore, waarin bij de lancering zo’n drie miljoen boektitels beschikbaar zijn. Hiervan kunnen enkele honderdduizenden ook worden gekocht.
[Bron: http://www.iphoneclub.nl,
Google lanceert eigen e-bookdienst in de Verenigde Staten met iOS-ondersteuning.]

Chinese hackers hebben broncode Windows

Gepost door erik op - 20:43 0 reacties
Sinds 2003 beschikt Peking officieel over een licentie op de broncode van Windows. Die kennis wordt doorgespeeld aan het leger en ingehuurde hackers om cyberoorlog te voeren.
[Bron: http://webwereld.nl,
‘Chinese hackers hebben broncode Windows’.]

Katy Perry’s Teenage Dream Death Metal Versie

Gepost door erik op - 20:41 0 reacties
Zijn er ook verslaafde WOW spelers in de zaal aanwezig met ongewassen lang haar die luisteren naar Death Metal “muziek”? Dan kunnen we deze mensen vast wel blij maken met Katy Perry’s Teenage Dream, maar dan de Death Metal Versie. Ook heel vermakelijk om naar te kijken en te luisteren als Death Metal niet jouw ding is.
[Bron: http://www.vkmag.com/,
Katy Perry’s Teenage Dream Death Metal Versie.]

Kabelaars onder vuur van ip-tv

Gepost door erik op - 20:38 0 reacties
Internettelevisies maken een razendsnelle opmars. Steeds meer partijen richten hun pijlen daarom op concurrentie met de kabel. Zo ook Iphion, het nieuwe bedrijf van de oprichters van zoekmachine Ilse.
[Bron: http://webwereld.nl,
Kabelaars onder vuur van ip-tv.]

Justitie overweegt internet permanent te tappen

Gepost door erik op - 20:36 0 reacties
Het Ministerie van Veiligheid overweegt serieus het Nederlands internetverkeer inhoudelijk te gaan screenen op inhoud middels deep packet inspection. Zo kan de overheid kinderporno stoppen.
[Bron: http://webwereld.nl,
Justitie overweegt internet permanent te tappen.]

Fuck you if you don’t like christmas

Gepost door erik op - 20:35 0 reacties
Dit overzicht is niet beschikbaar. Klik hier om de post te bekijken.